Wednesday, April 27, 2011

Spotcheck babi

Okay tadi time Seni ada pengawas buat spotcheck, cikgu suruh bawak keluaq semua barang yang ada dalam beg, dalam pocket. Lepas tu Azlin masuk panggil aku mai depan, dok qiyuh qiyuh mintak fon. Aku pun semak dengan dia, bagi p laaaa. Kalau tak bagi satgi semua pakat dok buat drama pulak. Haa fon dilla pun kena jugak. Mula mula nak bawak kuaq sim card dengan memory pastu pengawas jongang babi naharam tu p habaq kat cikgu pulak. Anak haram betoi aku katok jugak gigi hg guna hammer satgi kot. Dah la satu kelas, takdak teamwork langsung. Babi betoi jongang tu. Wuish bnyak aih mencarut, haha sebenaqnya tak heran pun fon kena rampas apa salahnya buat baik kat pk hem bagi dia pinjam fon tu sat nak bagi anak dia guna ka kan? Cewahhh manada, ni ada fon satu lagi sbb tu tak rasa apa sangat. Rugi kat sim tu lah dah la free call 24 jam, lepaih ni mampoih pk hem pakat dok call boifren dia gayut sampai tekeluaq gigi pastu takpi sekolah pulak la dia kes tak bagung pagi kes malam tu dok gayut dengan boifren dia. Haaa tapi sim tu pun tak heran jugak sbb ada orang tolong belikan jugak. Hahaha senang ceta, tak kisah langsung lah fon kena rampas, geram kat kabi sekoq tu jaaa. Haha

Thursday, April 21, 2011

:)

video

having so much fun with them.

Saturday, December 4, 2010

to someone special

Uwaa Ferrero Rocher dah habis, mcm mana ni? Haha. Orang tu mesti dah pening kepala kan :P Okay, Tak sabar nak tggu 7 Disember nii, dapat bnyak bnyak lagii. Ehehe. Sapa bagi? Adolah! :D

Wednesday, December 1, 2010

Meet my lil sister , Is

Okay at first i ask my mum to "make" another one baby girl for me as u already know i dont have a sister. I only have 2 brother. Like other sisters, they used to share everything. Examples clothes, if they in the same size lah. :p Err, they can share problems too and that can makes them close to each other. Hmm. My brothers are useless. Haha Sorry adik ;p Its not useless that mmg tak guna langsung tu, no. It just that i am lonely, i dont have someone that who i can talk and share problem with instead of my mum lah. Ehehe Okay buat masa sekarang my mum is my bestfriend at home. I told her to get a sister for me then nahhh dya takmau pulak. Duhhh

Haaa dah mama takmau then i go and find " adik angkat" and here she is

Hi hi her name is Isdatul Asyifa. She is my one and only sister. Okay i love her so much. As people know, I never have petsis in my entire life. She is the place that i can share all my problem and my happiness with, well instead of my Deanda. :)
I love you, Adik. Thanks for concern & thanks for love me too. Ehehe perasan kan?
But what i know is, you're the best sis i ever had. XOXO

Tuesday, November 30, 2010

Crying over Justin Bieber

Okay this maybe sounds stupid but seriously i am now crying over him. Uwaaaa :( His picture is everywhere in my room. His song keep rewinded in my head. I just loveee him. Is this what people called obsessed? You know why i've been like this? THIS IS BECAUSE JUSTIN BIEBER REPLY MY TWEETS! i despretely wanna meet him.

Saturday, November 20, 2010

The Barakhbah Clan Gathering

Haaa harini ada fmly gathering. Gathering ni is for all the syed and sharifah clan. I dont actually know em. Mama abah and tokmi suma best lah sebab depa kenai. Me and my cousins tak kenal sangat depa. Ni mcm org tua tua bnyak lah. Ada jugak muda muda tapi tak berapa nak kenal.Ehee tapi fun jugak. :)
okay thats all for today, toddles! <3

Monday, November 15, 2010

im bored

IM GOT NOTHING TO DO, DUHHHH IM BORED =,= OKAY TODAY LAST DAY OF SCHOOL. ERRR, FOR ME. EHEHE.HMM GOT TUNTS OF PROB WITH HER :( UWAAA I LOVE YOU LAH SHUH SHUH DEAR PROBS. OKAY I JUST FIGURED WATUDO NOW, LETS TURN ON THE MUSIC OUT LOUD, DANCE, AND FORGET THE WORLD. BYEEEE