Saturday, October 31, 2009

doesnt matter

loving u was a biggest mistake i ever made. u dont understand what i feel and u ll never do. i love you, is that too hard to undrstand?! u never care abt my feeling. i repeat, never! okayy, i think we were never meant to be together but we were meant to say goodbye.

Monday, October 19, 2009

1st date :)

nama dya syazwan,dya kawan baik saya. haha. skema kn? :P ktrang jumpa kat BB,first date kot. haha. taklaa, jumpa as friend jea, kn syazwan kn?time tu mmg takut plus nervous gila nak jumpa budak sorang tu, yalaa. baru kenal kn. and baru nak jumpa. for sure la takut. sampai ja i kat bb, i text dya suro dtg depan guardian. then bila dah jumpa tu,everythis was just fine. i jalan2 ngn dya. for sure i bukan orang yg pemalu, and nasib baik la dya pun bukan jenis pemalu. kalo pemalu, mmpos boring. haha. tau tak, ktrang borak mcm da kenal setaun. padahal baru semiggu jaa. haha. i mmg talkative so apa2 yg bole borak, sume i cakap. :p
bila da penat jalan tuu, i ajak ah dya and czen2 i sume g lunch. for god sake, starving gla! haha.
ktrang order and mkan, bila da sttle mkn tu, i ngn dya pegi cashier minta bil. waiter tu kira2 smpai 110 kot kalo tak silap. bapak banyak! haha. kitang just 6 orang. mkn pun biasa1 je. bil 100 sumthing. then bila dah terbeliak mata tgk bil mhal sngat, msing2 bwak kua calculator. hha. kira apa yg mahal sngat. lawak kot tgk muka sorang time tuu. bhaha! pastu ada waiter tu dtg meja ktrang and kira lain. tgk2 62 jaa. huh! tah papa waiter tuu, report kat manager dya baru tau! lepas makan tu, jalan2 kejap then trus balik. hee. thanks sbb nak kuar gak ngn i even time tu u demam. i love youu :)

Saturday, October 10, 2009

lawak la hang. haha

video

wehh, nk tgelak aku tgk vdeo ni. haha. time aku sdeh aku tgk vdeo ni sure mood aku okay blik. hek. thanks wehh. hng kwan aku dunia akirat. tudiaa, over. haha. best kwan ngn hgn. sekepala ngn aku. haha. ily amaniii :)

Friday, October 9, 2009

PMR PMR PMR.

on 7th September morning, pagi2 buta around 7 am mcm biasa, lambat lg. check msg. org pakat wish gud luck. malas nk baca sbb diorang ckap suma benda sama. haha. then tggu 5 minit, aesya msg, dya ckap "bm and agama mmg dah sah A la nohh?" erk? Aesyaaa, mnada. im not that smart. ;p mcm biasa, pagi2 bising kat mama cari baju sek. mandi2 trus p skolah. everyone was there and baca yassin aku still kalut lari2 trus p anjung and ikot diorang baca yasin. huhhh. baru ja duduk, alin kata "hang mai lambat lagi tak boleh?" biaq kat aku la nk mai pkul brpa ponn! boooo!
lepas2 baca yasin teacher bg tips2 pastu bratur trus msuk dewan. biasa la kn, first day tu mmg nervous but i still faced it greatly sampai depa cakap "hang nmpak happy ja, ta takot ka?" nak tkot apa wehh,PMR ja pon. chewahhh, kemas gyla. haha. pkul 8.10 kot Bm start, and ktrang pon doa2 and trus start. smbil2 aku jwab exam tu, aku trtgk org depan aku tu, ta habis2 baca soa. i meann, LAMA GILA! Mcm nak tnya ja, hng baca yasin ka weh? tp aku taw exam so aku bt bodo jaa. habis exam paper 1 rehat sat then sambung paper 2, aku takot bahagian D tuhh, novel. forgod sake, mmg aku tak penah baca. haha. what for? novel tu boring. errr. as ussual, baca doa and jalan msuk dewan. cikgu sruh sambil jalan smbil selawat. aku nk selawat pon ta bole, amani bnyak sngat bunyi, sat tnya tu sat tnya tu. aku layan jaa. haha. dapat2 paper aku buka bahagian D trus, YESS! dya mintak peristiwa. hhaa. senang jeaaa. aku pon bt mcm biasa. merapu bestgyla. haha. 30 minit exam start dah ada org tido. i was like wehh! PMR LAHH! nak tido balik ampa tido lahh! tp LEM THEM BE. ahaha.
abis bm tggu paper agama plak,pkol 2. emm. mcm biasa, lapaq weh! aku p bawah anjung, tunggu abah. 15 mint tunggu ta sampai2. aku ajak la amani and alin p public, nak call abah.
sampai sana, dail num abah( yg tu pun nk gatau kn, haha. suka hati aku la) then abah angkat, aku tnya la dya ada mna? selamber s-dya jwab "kat umah la, awat?" aku pon "WHAT?!" aku dah laa starving gylaa! aku bebai gyla. then dya ckap 15 minit dya smpai. mcm biasa, tnggu,tnggu and tggu. 10 minit pastu abah mai, aku p kat dya ngn muka bengang. dya tnya " cena exam, boleh?" aku kata la boleh jaa. then dya kata "tanya suma boleh" laaa, bila ckap tak bole satgi cakp apa plak, bila ckap bole, byak bunyi. haha. pkul 2 sart exam, agama. depa ckap senang, ya la kot. pas abeh jwab tu semak laa. then rasa mcm ada soalan trtinggal. check balik, OMG! satu soalan tryinggal, dah la lg 5 minit exam nk hbis. aku pon angkat tgn and mintak kertas kat pmriksa tu. waaa. time tu nervous gyla. tgn ketaq2 nk tlis pon. haha. suma usya aku. haha. biaq lahh. hbis aku bt tu, trus dya kutip kertas. :)

izham, im sorry

i know i hurt ur feeling a lot. i cheated on u. yeahhh, im too bad fr u. now ur gone, and im totally pissed off. i hope u will find the PERFECT girl fr u to loved. and that girl is abslutely NOT me. best of luck in ur PMR. Take care :)