Wednesday, April 27, 2011

Spotcheck babi

Okay tadi time Seni ada pengawas buat spotcheck, cikgu suruh bawak keluaq semua barang yang ada dalam beg, dalam pocket. Lepas tu Azlin masuk panggil aku mai depan, dok qiyuh qiyuh mintak fon. Aku pun semak dengan dia, bagi p laaaa. Kalau tak bagi satgi semua pakat dok buat drama pulak. Haa fon dilla pun kena jugak. Mula mula nak bawak kuaq sim card dengan memory pastu pengawas jongang babi naharam tu p habaq kat cikgu pulak. Anak haram betoi aku katok jugak gigi hg guna hammer satgi kot. Dah la satu kelas, takdak teamwork langsung. Babi betoi jongang tu. Wuish bnyak aih mencarut, haha sebenaqnya tak heran pun fon kena rampas apa salahnya buat baik kat pk hem bagi dia pinjam fon tu sat nak bagi anak dia guna ka kan? Cewahhh manada, ni ada fon satu lagi sbb tu tak rasa apa sangat. Rugi kat sim tu lah dah la free call 24 jam, lepaih ni mampoih pk hem pakat dok call boifren dia gayut sampai tekeluaq gigi pastu takpi sekolah pulak la dia kes tak bagung pagi kes malam tu dok gayut dengan boifren dia. Haaa tapi sim tu pun tak heran jugak sbb ada orang tolong belikan jugak. Hahaha senang ceta, tak kisah langsung lah fon kena rampas, geram kat kabi sekoq tu jaaa. Haha

Thursday, April 21, 2011

:)

video

having so much fun with them.