Tuesday, November 30, 2010

Crying over Justin Bieber

Okay this maybe sounds stupid but seriously i am now crying over him. Uwaaaa :( His picture is everywhere in my room. His song keep rewinded in my head. I just loveee him. Is this what people called obsessed? You know why i've been like this? THIS IS BECAUSE JUSTIN BIEBER REPLY MY TWEETS! i despretely wanna meet him.

Saturday, November 20, 2010

The Barakhbah Clan Gathering

Haaa harini ada fmly gathering. Gathering ni is for all the syed and sharifah clan. I dont actually know em. Mama abah and tokmi suma best lah sebab depa kenai. Me and my cousins tak kenal sangat depa. Ni mcm org tua tua bnyak lah. Ada jugak muda muda tapi tak berapa nak kenal.Ehee tapi fun jugak. :)
okay thats all for today, toddles! <3

Monday, November 15, 2010

im bored

IM GOT NOTHING TO DO, DUHHHH IM BORED =,= OKAY TODAY LAST DAY OF SCHOOL. ERRR, FOR ME. EHEHE.HMM GOT TUNTS OF PROB WITH HER :( UWAAA I LOVE YOU LAH SHUH SHUH DEAR PROBS. OKAY I JUST FIGURED WATUDO NOW, LETS TURN ON THE MUSIC OUT LOUD, DANCE, AND FORGET THE WORLD. BYEEEE

Thursday, November 11, 2010

pagi yang rajin

Haaa tadi sakit perut gila , pastu harith cakap dya lpaq. Pastu dengan sakit sakit perut ni turun jugak la buat breakfast kat depa. Turun2 bawah tgk takda apa nak makan instead of maggie. Ada la lauk semalam tp harith takmau makan. Aku bukak drower tu tgk ada perencah nasi goreng, aku tak penah try buat before ni, ish try jugak la tak sedap mmpoih p lah. Haha. Aku bawak kuaq lauk semalam masuk masuk ja laa dalam tu. Bila masak tu tgk tgk mcm sedap ja, haha mmg sedap punnnnnn. Yayy! Depa pun suka haa. Pas makan tu aku mop lantai ngan ryan, dya tolong aku. Ehee tatau pasaipa harini mood rajin gila. Ok Byeeeeeeee

Tuesday, November 9, 2010

i cant keep on like this

According to what i've wrote on the title above, yeah its true i cant keep on being like this. I cant stay home too much cause it drive me nuts. I cant even forget you even a second. Hmm. I need my friends right now to cheer me up. I want to meet them, only they can make me laugh. Deanda, i need you. :(

bb, this is for you.

video

Monday, November 8, 2010

BAHAGIA

Semalam birthday awak, awak dapat free call so awak call sy 24 hour. Saya bahagia sangat semalam. Kita cakap sampai penat, kita nyanyi sama sama, kita nnges sama sama sbb masing masing rindu kan? Hmm. Best sangat semalam awak dapat spend 24 hours ngan sy call sy. Kalo tak, awak keja kan tp dsebabkan sy nnges kat awak sbb sy rindu awak, awak rela tak p keja demi takmau tgk sy nnges. Thanks bb, sy appreciate sngat sngat! :')
hmm pagi tadi sy bgun sy nnges lagii, awak calm kan sy. Sy tau awak da tak bole tgk sy nnges sampai awak nak pindah sini, awak suro sy carikan awak keja and rumah sewa. Bsar gila awak nak korban untuk sy kan? :) Thanks bb, sy sayanggggggg awak sangat! <3

Sunday, November 7, 2010

Happy birthday



Happy Birthday Paein! May this year be your best year ever. I hope all your birthday wishes and dreams come true bb. You not just one year older, but a year better. :) I hope that for every candle on your cake you get a wonderful surprise. May today be filled with sunshine and smiles, laughter and love.

Again, Happy Birthday! Sweet 21, be good and take care. :)

Happy 6th Month Anniversary

Baby, i cant stop crying, u know why kan? i miss you. On our anni, u have to go back to KL. I miss you, everything that i do reminds me at you. Hmm bnyak sangat memory sy ngan awak time awak kat sini 4 hari. Awakk, sy syg awak sangat sangat. Jaga bantai sy elok elok, u know i love it rght? Hm i promise i jaga domo u bg lat i tu. And sy buat mcm yg awak suruh, peluk domo bila nak nnges and bila sy rindu awak , Domo tu ganti awak bila awak takda nanti. Now awak dah takda, bila sy tgk domo, sy tak bole nak stop nnges. Awak suro sy makan chocolate2 yg awak bg tu, sy tak bole makan, tu buat sy lagi rindu awak. :( Awak cakap time tidoq peluk baju yg awak bg kat sy tadi, sy tak bole , bila sy peluk baju tu, sy tingat malam malam yg kita spend sama sama. Bila sy nnges tadi, awak suro sy baring and online sbb nak bg sy calm, awak lupa ka kita sllu buat mcm tu bila awak ada sini? Kita online sekali, gelak gelak, then tangkap gambar thru webcam? Saya ingat suma tu lagi okay :'( Evrytime sy tgk pic kita , sy mesti rindu awak, rindu nak spend time dengan awak. Esok birthday awak, kita tak bole celebrate sekali, and i hope awak suka gift yg sy bg tu okay? Paein, sy syg awak sgt sgt, takda org bole replace tempat awak dalam hati sy, takda sapa. HAPPY 6TH MONTH ANNIVERSARY, baby! I LOVE YOU & I MISS YOU, A LOT!

LOVE,
Bella

Tuesday, November 2, 2010

adakah patut?

Thanks tadi kepada sapa yg minum air milo dalam kelas pastu tak buang kotak milo tuu. Haihh menyusahkan orang! Disebabkan satu kotak milo and sapa pun takmau mengaku dya yg minum, INI DIA DENGAN JULUNG KALINYA KELAS 4SS2 kena denda kutip SATU kotak milo tu, pegang ramai ramai and buang kat tong sampah kat bawah baggunan. Dah la kena pegang kotak milo tu sampai 38 orang, TAK BOLEH LEPAS pulak tuu, kalau TERlepas, kami kena naik kelas balik then turun balik and buang sampah tu. Adakah patut? Ada yg sisa air milo tu tumpah dekat baju sapa tah, kesian kesian. Pastu time nak turun tangga tu, ada yg jatuh tangga pulak, bunyi "kedebukkk", kuat gila! Haha kesian hg wey! Esok last exam, yes yes yes! Tak sabaq nak raya hindu! Haha
HI PEEPS!
Its been an ages since im not updating my blog. Okay lets talk about what i've been thru today. As ussual school day, i woke up at 7 am and Omaigod im late! Today i got Seni, Math and Sej exams. Lets starts with Sejarah. Hmm, as i open the paper *BLUR FACE. i was like " benda apa ni? sapa yg buat soalan susah mcm ni nii? Sepatah haram apa pun aku tak tau" i look serround me, they busy answering. Without hesitated , goodnight world! i slept. Ehehe. Math? "cool" :) u know what i mean? Haha. Okay lets forget about exam, haa after final, we got bbq at Frah's house. And the best thing, paein is coming. :) She taking the late night bus, and insyaallah will savely arrive at 6 am. When i wake up, she will already laying beside me. XD Paein, dont frget to bring what i'd list to you okay?
Here what i've ask her to buy :

1) Famous Amos
-macadamia
- chocolate chip
2)cadburry hazel nut
3)ferrero rocher
4) my domo
5)domo keychain eh eh its not keychain its actually to hang at the phone

REMEMBER THIS OKAY! :)

and i cant wait to meet you, Happy Becoming 6th Month Anniversarry!

Lots of Love,
Bella.