Monday, January 25, 2010

25th January 2010

Time sc tadi, while teacher Zuraida was busy teaching, suddenly teacher Zanifa knock the door and called my name. aku pun p lah kat dya. and the conversation was like this.

teacher: Bella, pengetua nak student form 4 ni menari for hari sukan ni.
me: so? teacher nak saya bt apa?
teacher: saya nak mintak tolong kamu ajaq depa depa tu menari, boleh dak? tak ramai, 60 org ja.
i was like OMG OMG OMG OMG OMG!
me: tak ramai ka mcm tu teacher? kalo 10 org tu boleh gagah lagi lah.
teacher: tolong lah, pengetua nak. kamu tolong p satu satu kelas tny sapa yg nak masuk and bg kat teacher name list tu today.
me: okay then.

errr, taktau mcm mana nak handle. haihh.

5 comments:

  1. wey! aku nk join gk bule?? kah kah kah!! ;p

    ReplyDelete
  2. dinie: hg tu form berapa dahhhh, tak payah perasan lah.
    nicky: weyyyy, boleh2. call me.

    ReplyDelete
  3. haha. oke ygg. anythng text me. u ada my no rite?

    ReplyDelete